Наша продукція
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Практичний семінар на базі компанії "Центр пекарів "Аріанта"

24 - 25 липня на базі компанії "Центр пекарів "Аріанта" був проведений практичний семінар на тему: "Новинки для виробництва кондитерських та хлібопекарських виробів за допомогою товарів ТМ «DelGusto». Демонстраційна випічка з подальшою дегустацією".

 

Нижче подаємо програму семінару:


І День:


Кондитерський семінар


1. Фруктові начинки, наповнювачі, креми холодного способу приготування - їх застосування для виробництва тортів, суфле, десертів та інших кондитерських виробів.


  • Торт "Ягідна симфонія" (Вершки кондитерські "Профі крем", фруктовий наповнювач).
  • Торт "Смородинка" (Вершки кондитерські "Профі крем", фруктовий наповнювач).
  • Торт "Пінчер" (Вершки кондитерські "Профі крем", фруктовий наповнювач).
  • Торт "Моцарт" (Вершки кондитерські "Профі крем", какао).
  • Торт "Наполеон" (Крем "Сметанковий").
  • "Чизкейк" (Вершки кондитерські "Профі крем", Сиркова начинка, Крем "Сметанковий").

 

2. Бісквіти, печиво, мафіни - новий погляд на продукт. Готові суміші для виробництва печива, бісквітних напівфабрикатів, мафінів, пряників - широкий спектр застосування сумішей.


Печиво:


  • Американер класичний, шоколадний (Порошок до печива (розпушувач)).
  • "Вівсяне" (Порошок до печива (розпушувач)).
  • "Цукрове зернятко" (Порошок до печива (розпушувач)).
  • "Медове" (Суміш "Мафін класичний").
  • "Маковий пряник" (Суміш "Мафін класичний").
  • "Цукровий пряник" (Суміш "Мафін класичний").
  • "Кокосик" (Суміш "Мафін класичний").
  • "Зернове солене печиво" (Суміш "Корона", Суміш "Мафін класичний").
  • "Печиво Морквяне" (Суміш "Морквяна").
  • "Печиво Сирне" (Суміш "Мафін класичний", Сиркова начинка).

 

Мафіни, пироги:


  • Мафін ванільний, шоколадний, чайний.
  • "Чизкейк" (Суміш "Мафін класичний", Сиркова начинка, Крем "Сметанковий").
  • "Фруктова радість" (Суміш "Мафін класичний", Крем "Екстра", Начинки фруктові).

 

Бісквіти на основі "Порошку до печива" та емульгаторі "Colko".


  • Основний білий.
  • Медовий.
  • Шоколадний.
  • Заварні вироби на основі "Порошку до печива".
  • Вафлі (бездріжджові) на основі Суміші "Мафін класичний".

 

3. Декор готовий виробів з використанням гелів холодного приготування, шоколадної глазурі, цукрових прикрас, цукатної та коктейльної черешні.

 

ІІ День:


Хлібопекарський семінар


Демонстраційна випічка хлібів та хлібопекарських виробів з використанням технологічних та економічно-виправданих сумішей. Новий підхід до виробництва хліба. Технології та інновації в хлібопекарській галузі.

 

1. Суха закваска "Мастер Бейк"


  • Хліб "Зернятко".
  • Хліб "Ситний Морквяний".
  • Багет.

 

2. Суміш "Олімпіум Брот"


  • Тостовий хліб Білий.
  • Тостовий хліб Зерновий.

 

3. "Памушок 10%"


  • Булочка "Здобна".
  • Дріжджова слойка.

 

4. Зернова суміш "Корона"


  • Хліб "Здоров'я".
  • Булочка до сніданку.

 

5. Суміш "Морквяна".


6. Емульгатор "Driv"


  • Булочка для Гамбургера

 

7. Засіб проти картопляної хвороби.


8. Засіб проти плісняви.


 

Фотозвіт семінару:


Фото1, Фото2, Фото3, Фото4, Фото5, Фото6, Фото7, Фото8, Фото9, Фото10, Фото11.